Nu har vi ännu ett projekt på gång

Kakao, havregryn, sirap, smör är några saker vi kommer att behöva. Deciliter, tesked, matsked är också något vi behöver till användning. Så vad ska vi då göra? Jo vi ska ha ett café där 2:orna och 3:orna ska baka kakor och sen sälja! Det var höga förväntningar om vilka kakor som skulle bakas det kom idéer från barnen om wienerbröd och tårta men efter lite kompromisser så kom barnen med nåra fler idéer som chokladbollar, kärleksmums, sirapskakor mm. Vi behöver även duka fint till cafét och inbjudningar som barnen ska få ha hand om.

 

Vi har börjat baka…

PA071011 PA071012 PA071013 PA021006 PA021009

 

Det blir sammarbete och mycket matte när vi bakar!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.