Fritidsval

 

På alla hjärtansdag körde vi ett fritidsval igen. Vi gjorde även det i höstas och det var så populärt att vi valde att göra det en gång till. Det som barnen hade att välja på var parkour i gympasalen, fixa mellanmålet och spa. Det var 32 barn som ivrigt ville iväg på sina val o börja på.

 

Grönsaker med dipp och chokladbollar till efterrätt var väldigt gott. Barnen skar gurka, paprika, blomkål och morötter och blandade två sorters dipper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Att vara på spa är avslappnande och skönt med tända ljus och lugn musik. I spapaketet ingick massage i ansiktet och händer, ansiktsmask och såklart de obligatoriska gurkorna på ögonen. Vi erbjöd även nagellack i flera olika färger och det ville de flesta barnen ha.

 

 

I gympasalen var det mycket rörelser på parkouren där man tar sig fram över hinder på ett så smidigt sätt som möjligt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.